Wednesday, November 6, 2013

After Samhain

Kuulumisia


Hiljaiseloa kyllikseen, sillä aikaa asioita on kerääntyny ja juttuja tapahtunu. Olen aikaa sitte jo siirtyny Kuopioon, koulua on epäsäännöllisesti aamu kaheksasta joskus neljään ja kahestatoista kahteen.
Täällä on sellanen kiva kahvila kuin Kaneli, jossa eilen koulun päätteeksi osan luokkalaisten kanssa käytiin. Minttusuklaakakkua ja lattea vaniljalla~♥ Siellä voiki käydä seuraavan kerran joulun jälkeen, muuten menee kaikki rahat sinne!
Postiaki olen jo tovin oottanu. Maanantaina piti tulla Chibiconin liput, mutta ne tuli vasta tänään. Savon sanomat mainitti jotain että postissa on ollu jotain "taistelua", että monilla jääny posti saamatta, minä yhtenä niistä mitä ilmeisimmin.

Kuitenkin paras aika vuodesta, All Hallow's Eve aka Halloween, tai Samhain, tuli ja meni. En ehtiny kyseisenä päivänä sitä varsinaisesti juhlimaan, mutta pyhitin päivän sitte kurpitsapiiraalla ja kurpitsakisulilla. Tähän mennessä toinen kurpitsa, jonka olen kaivertanu. Se on komeillu iltasin parvekkeella muita hämmentämässä.

Sitä edeltävänä viikonloppuna oli luokkakaverin synttärit, jotka samalla oli Halloween-partyt. Eeva oli jaksanu ihanasti laittaa kämppäänsä karmivaan kuntoon. Tarjottimilla oli mitä lie kaikkea sormia ja aivoja, boolitki oli läträtty. Porukalla lyöttäydyttiin ilta seittemän aikoin bussiin ja kuski se ihmetteli.

Ainoa edes jonkitasonen kuva meikeistä.
Tytti hengaa takana...

Asuja


Sekä pari asua, mitä olen pitäny lähiaikoina. Loleja olen useamminki pitäny päällä, mutta en ole muistanu silloin muistanut ottaa asukuvia. Lisäksi pimea aika vuodesta on varsin ikävää sietää.
Bussit on muuten kiva juttu. Kämpän edestä menee about 20 min välein ainaki yks bussi. Toinenki menee, mutta en ole ottanu siitä selvää. Aluksi paikallisbussiin meneminen jännitti ihan hirveästi, koska missään vaiheessa en varsinaisesti ole ollu mikään bussien vakikäyttäjä ja muutoin yleensä joku osaavampi on ollu mukana. Jossain korvessa mistä alunperin lähin ole koskaan mitään busseja ollukkaan, eikä Limingassakaan tarttenu busseja käyttää.
Nyt kun osaan käyttää linkkaria, nii on kiva myös pistää lollarit päälle. ( ´∀`)
outfit
top: Seppälä
dress: made by me
belt: Seppälä
thighs: Lindex
outfit
top: Gina Tricot
skirt: vintage
fur: my granny's

Ostoksia ja löytöjäKirppiksen on edittäin kivoja paikkoja. Reunimmaiset kengät on kirppiksiltä, mutta keskimmäiset ostin Terriblen sisäisistä joskus jo kesällä. Nuo remmikengät on kunnon aarre (ne voi kiristää kunnolla) koska kun minun jalat on ihan ihmeelliset, ne on pitkät ja kapeat ja yleensä kun sandaali/remmikorkkarit on sopivat pituudelta, mutta jalkapöytää ympäröivät remmit on liian löysät, eikä ne pysy sitte jalassa. Jos on pienemmällä numerolla, jotta remmit olis sopivan kireät, sitte taas varpaat menee kengän kärjen yli. Pyhhhh...
Joku myi nuo mustat nilkkurit kolmella eurolla, koska niistä oli vetoketju rikki, jota ei tartte oikeastaan käyttää...


Ebaysta tilasin K-paletten rajauskynän, koska ihan paras. Mulla tahtoo silmäkulmista lähteä leviämään, mutta tuo pysyy aika hyvin, eikä pakene luomivakoon toisin kuin aikasemman nestemäiset rajauskynät/tussit.
Kattelin vanhoja postauksia ja ihan tosiko että 2011 entisen rajauskynän tilasin?? Kestäny näihin päiviin asti.

Vanhojen peltipurkkien hinnat on kirpputoreilla kummasti kasvanu tässä about parin vuoden aikana. Moni jääny hyllylle kun kismittää liika kallis hinta. Tämäki Kiss-kiss purkki lähti turhan hintavana mukaan, mutta lupasin ittelleni ensimmäisenä kertana kun näin sen, että jos purkki on vielä toisenaki kirppisreissuna vielä sielä, niin silloin ostan. No, se oli sielä ja se on ihana. (●>v<●)

2 comments:

  1. Oii ihania asuja! Ja millä kirppiksellä käyt? En ole oikee kuopion kirppareilta mitään koskaan bongannut D:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitoksia~ Enimmäkseen CityPörssissä seikkailen. Sieltä on löytyny ihan kivasti kaikenlaisia aarteita. :)

      Delete