Wednesday, January 2, 2013

Tällä hetkellä valtakunnassa

Hywää Uutta Vuotta!

Taas on vierähtäny aikaa sitten viime päivityksen. Tuntuu henkilökohtaisesti että olis ihan taso pikkuhiljaa laskemassa, ellei ole jo aikaa sitte suorastaan romahtanu. : D Mutta joo, en ole kokenu blogimahdollisten aiheiden olleen kuitenkaan postauksen arvosia, ja kouluun liittyviä valokuvaustehtävien tuloksiaki näkee DeviantArtissa (jonka linkki löytyy oikealta puolen ylimmästä gadgetista). Loleilustaki on ollut jonku verran taukoa. Jouluna nyt tuli puettua juhlavammin tavalliseen tapaan, mutta kuvat jäi ottamatta.

Lomalle päästiin Limingalta jo about 2½ viikkoa sitte ja tämäki viikko on vielä lomaa, eli aikas pitkä joululoma verratessa muitten koulujen aikatauluihin. Puolet lomasta olin kotona Lapissa poikakaverini kanssa ja loput puolet ollaan vietetty hänen kotipaikassaan Lapinlahella.

Pohjosessa ollessa minua on sielä oottanu jo syksystä lähtien muutama hirvenhammas, joista olen suunnitellu vääntäväi koruja. Korvakorut ja kaulakorun niistä sitten tein.
Hampaiden tyven, josta ne oli sahattu poikki, hioin pyöreäksi ja lakkasin kirkkaalla lakalla, porasin 1.5mm reiän plus hopeoidusta rautalangasta kiinnikkeet.

Elk teeth jewelry made by me.

No comments:

Post a Comment