Friday, September 2, 2011

little changes & stuff

Jos joku tarkkasilmänen on huomannu (näin lyhyessä ajassa ku hetki sitte muokkasin) että jotain on tapahtunu blogin ulkokuoressa. Noh, ei ole mitään sen suurempaa, kun tekstin otsikko on vaihtanu paikkaansa keskelle ja saanu taustakuvan, sekä joitain värimuutoksia muuaalla blogissa.

Arvakkaa, meillä on kyllä ollu pirun hauskaa tuolla lukion puolella. Remontti meneillään, ovet & ikkunat auki 24/7, likakaivo vuotaa ja kamala meteli.
Juttu on se, että täälläpäin alakoulun ja yläkoulun välissä on kylätie, lukio & kauppis on samalla puolen kuin yläkoulu, mutta omana rakennuksenaan (vaikka meillä onki sekasin tunteja yläkoulun puolela) ja suunnitelmissa on vaihtaa meidät (=lue amis ja lukio) mentäisiin alakoulun tiloihin tien toiselle puolelle ja pikkuset (mukaanlukien eskarit) tulis sitten meidän silloin entisiin tiloihin. Joka on minusta ihan prkleen paska idea, mutta eipähän tartte kauan sitä kestää.
Noh, lukion rakennuksen viereen ollaan rakentamassa uutta keskuskeittiötä, siksi siis remontti, ihan yläkerrassa ikkunan vieressä melkeinpä.
Edellisellä viikolla oli hiiiieman kylmä kun alakerrassa olivat ulko-ovet auki. Ja taisko se olla keskiviikko kun sitte likakaivo vuosi ja koko rakennuksessa hais suoraansanoen paska. Tuntuu tyhmältä puhua rumasti blogissa. :----D
Muuutta eniweis. Viikonloppu alko! Ja se tietää ei mitään minun elämässä. Ehkä joilleki jotain juhlia, menoja tai muuta ohjelmaa, mutta minä varmaan jumitan kotona joko maalaamassa (johon olen yhtäkkiä saanut inspiraation), dataamassa tai vedän jonku Suomen sotaelokuva-maratonin (lukuunottamatta Tuntematonta sotilasta).

On myös pari asua mitkä haluaisin teille näyttää, ensimmäinen on tosin jo kokeiltu kesälomalla, mutta toinen on sitten kouluviikolta.

Oh god what staring----
Hair of the outfit above.
School outfit.

Eeeeipä muuta.
Eikun joo! Olisko teillä harvoilla lukijoilla jotain toiveita, mistä voisin tehä postauksia? Jotku ehotukset olis arvostettuja~ enkä tuu saamaan yhtään kommenttia :--D


• I've changed few things in my blog, for example text title has moved to the center and I put a background to it, also I made some color changes.
• There's is going on a renovation in my secondary high school 'cause they're building a new head-kitchen right next to it. Also there've been really cold, 'cause the workers are keeping the outdoors open all the time and one day the cesspool leaked - the whole school smelled like shit. Seriously.
• The weekend has started and for me, it means sitting home and doing nothing. Here we don't party or do anything, 'cause there's no anything to do. Maybe I'll paint or watch all Finnish war movies.
• The first outfit photo is from summer vacation and the second one is from school. Just wanted to show them.
But! Do u guys have any wishes what kind of post I should do?  I'd like to get somewhat suggestions~ and I guess I won't have any comments :----D

3 comments:

  1. Yritin kovasti keksiä postaustoiveita, mutta yhtään ei tule mieleen :D Varmaan koska on ihan vaan mukava lukea sinun jutustelua, kuulumisia ja sen sellasta.

    ReplyDelete
  2. Erika: Kiitos~ (^u^)

    Miss Chaos: No hyvä, ettet sinä ainakaan tunne tätä minun bloggailun aiheita vajavaisiksi. :--D Jos ehkä se keksimisen vaikeus sitä merkitsee.

    ReplyDelete