Monday, May 2, 2011

Versatile Blogger Award + stuff

Sain tällaisen 'Monipuolinen bloggaaja' palkinnon (jos se on nyt oikea suomennos) jo jonkin aikaa sitte, mutta tiedettävästi tai ainaki nyt tiättä minun huonolla muistilla en ole muistanu tätäkään tehä, kuten monia muitakaan asioita. (∩_∩;)

I've got this Versatile Blogger award already time ago but because of my well known at least now you know bad memory, I won't never remember to do this or do that. (∩_∩;)

Eli siis sain tämän Aristocratic Elegance bloggaajalta, joten kiitos hänelle !
So I got this from the Aristocratic Elegance blogger, so thank you for her !

But here're the rules:
1. Thank and link the person who nominated you.
2. Share seven random facts about yourself.
3. Pass the award onto fifteen of your favourite bloggers
4. Contact your nominees to let them know about the award.

Ja sitten faktat.

1. Haluaisin matkustaa paljon ja ympäri maailmaa, mutta haluaisin muuttaa Pariisiin. Se on vain jotenki niin houkutteleva paikka kielensä, kulttuurinsa ja katujensa takia.
I would like to travel a lot around the world, but I would like to move to Paris. It's somehow just so tempting with her (can I call it like that x'D) language, culture and streets.

2. Rakastan punasta kynsilakkaa. En kirkkaanpunasta, vaan verenpunasta.
I love red nail polish. Not bright red, but blood red.

3. Rakastan hassunmuotoisia hajuvesipulloja. (nyt kaduttaa, kun en kirpparilta ostanut jäniksen muotoista hajuvesipulloa) (´ω`。)
I love funny-shaped perfume bottles. (now I regret that I didn't bought one from the flea-market, which was shaped as a rabbit) (´ω`。)

4. Vielä vuosi sitte vieroksuin tosi paljon kaikkea tyttömäistä ja söpöä, ja mitä nyt olen......? Otome~ ainaki jossain määrin.
One year backward I totally hated anything girly and cute, and what I'm now.....? Otome~ at least in some way

5. Huoneessani on paljon kuivatettuja ruusuja vanhoissa kristalli- tai viinilaseissa, kokonaisia, että terälehtiä.
In my room, there's lot of desiccated roses in old crystal- or wineglass. In one piece and petals.

6. Herranjestas vihaan talve. Gosh I hate winter.

7. En enää keksi. ( ´∀`)
Can't make up any.

Koska en jaksa tällä hetkellä kaluta 15 hienoa ihmistä esiin, kuka tahansa saa tehdä tämän !
Because I'm too tired to choose 15 great people right now, anybody can do this ! \(○^ω^○)/

~.:. ☆ .:.~

 Kävin tänään myös ettimässä roolivaatteita paikkallisilta kirppiksiltä ja löytyhän niitä paita ja housut. Ittelle löysin taas, oletettavasti vintagehuivin, designia Lisa Canalilta. Jos nimi sanoo jollekulle jotain, niin heittäisikkö kommentilla, että onko iso nimi vai mitä? En ite ole kuullukkaan, tosin samanlaisia, ja -tyylisiä olen kylläkin nähny.

Today I also went to flea-markets with my friend, looking for outfits for my roles (what I play in the theatre) and I found pants and shirt. For myself I fount, I assume it is vintage, a design scarf from Lisa Canali. If someone would be nice and hit me with a comment, if you know something about lady.I've seen same styled scarfs before, but never payed attention to these kind of accessories.


details
Tänään inspasi laittaa hiuksia vähän enemmän, joten niistä tuli toispuoleiset. Mitäs mieltä oletta?

Today I wanted to do my hair more, so they ended up to the other side of my head. What do you think?Asu tällä kertaa on ehkä vähän tylsähkö, mutta niin on tylsää mullakin. ヾ(´▽`*;)

My outfit may look little bit lazy and boring, but so am I. ヾ(´▽`*;)
knit: flea-market
jeans: vero moda
shoes: flea-market
Huomenna menen kavereiden kans syömään Bub 65:seen ja mie lähinnä kokeilulle, kun en ole vielä käyny siellä. Se on aika vast'ikää (viime syksynä tai kesänä) tullu ja en ole käyny vielä kertaakaan syömässä sielä !(paitsi mitä nyt teatteriväen kanssa käyny limsat juomassa aikataulujen sopimisen merkeissä)Jos kaikki katsoo olevansa tarpeeks edustavia kuvissa, niin varmaan postaan jonkinlaista materiaalia sitten.
Eli huomiseen~

Tomorrow I'll be going out with my friends. We're going to eat at the local Bud 65, even though I'm going there first time. It've been here for a while now and I still haven't visited there ! (except one time when I drank a soda with my theatre-friends)And if everyone look themselves to be presentable enough in the pictures, I'll post some.
So 'till tomorrow~

No comments:

Post a Comment