Wednesday, May 18, 2011

Day at Navettagalleria (Barngallery)

Se, että Suomi voitti jääkiekossa on hieno juttu, mutta en nyt enää jaksa sitä hehkuttaa, kun kaikki hehkuttaa puolesta. xD

Viime perjantaina, eli 13. päivänä (omg perjantai kolmastoista !) päivä käytiin tekemässä lavasteita tulevaa näytelmää varten. Siellä sitte vierähtiki sellaset 4-5 tuntia työskennellessä.
Lähin kesken koulupäivän ja lintsasin kuvistunnilta, tai ehken ihan, sillä sain sillä verolla luvan lähteä, jos teen kuvareportaasin siltä reissulta, koska mediaan liittyvä kurssi on menossa (KU3). Siinähän sai sitte hoidettua senki pois alta. ヽ( ´¬`)ノ

Last Friday the 13th (omg) we did props for our play. We spent time there about 4-5 working hours.I left from school in the middle of the day and skipped from art class. I got permission to go provided that I'd make a photo reportage from the trip, 'cause I'm in this media containing class.
I got it finally done. ヽ( ´¬`)ノ

Ja tietenki niitä kuvia~
And of course the pictures~

kitty and pizzas

Lintsasin jopa ruokailustaki säästääkseni vattasta tilaa pizzalle. v(≧∇≦)v
Perille kun päästiin, siellä oli sellanen ihana maatiaiskissa (josta lähti sikana karvoja), jota piti pysähtyä tietenki kuvaamaan ja paijaamaan ! Sisälle päästyä syötiin pizzat, vähän juteltiin, ja sitten alettiin töihin.

I skipped from lunch break for saving some space for the pizza in my tummy. v(≧∇≦)v
When we got to the destination, there was this cute cat and we took a while to caress it ! After that we went in, we ate the pizzas, talked a little and then started working.

materials
Tässä materiaaleja ja työvälineitä. . .

working on it
Tuo mitä me työstetään tässä on niitä finnfoamia, jota käytetään lämmön- ja routaeristeenä. Sitä kannattaa ottaa talteen, koska siitä on helppo tehä kaikennäköstä, kuten vaikka me tehtiin naamioita, ja on ympäristöystävällistä.
working on it


Askartelijoille (ja muillekin säheltelijöille) vinkiksi, että ylläolevassa kuvassa on ruispuuroa (jos nyt oikein muistan), joka menee ihan liisterin sijasta. Eli siis sen seuraavanlaisesti;
Tarttee paperia, jossa ei ole minkäänlaista muovia/muovipäällystettä (ainakaan kovin paksua), vettä ja ruispuuroa.
1) Kastat paperin veteen, rutistan sen kuivaksi ja pyörittelet, rutistelen, nyit paperin rakenteen rikki. Elä revi niin paljon, että paperi hajoaa käsiin.
2) Revit kaistaleen paperista, kastat sormet ruispuurossa ja sivelet sitä paperipalalle, niin että se kunnolla on siinä ruispuurossa. Sitä paperipalaa ei tarvitte kääntää siinä välillä, että yksi ruispuuronen puoli riittää.
3) Laitat sen sitten siihen johonkin pintaan. Vähän kuin alla olevassa kuvassa.

Näiden kanssa laitettiin ensin pystysuunnassa nuita paperiliuskoja, toinen kerros vaakasuorassa ja kolmas kerros taas pystysuunnassa. Toisessa käytettiin vahvempaa paperipussia, että nuista tulis elävämmän näkösiä.
finished
Sitten valmista ! Bongatkaa kuvasta alieni.
Finished ! Spot the alien.
Ei me ny ihan koko aikaa näitä tehty, ku välillä oli taukojakin. ↓↓
We didn't work all the time and we did have breaks. ↓↓

Say hello to Ämmi!
Siistein isopäinen mummo mitä olen ikinä nähny ! (o≧▽゚)o
The most coolest granny what I've ever seen ! (o≧▽゚)o

me (lol)
tea. . . 

~.:. ☆ .:.~

En tiä milloin olen sitte seuraavan kerran postaamassa jotain ku ei ole tiedossa oikein mitään jännää. Sitä se täällä korvessa asuminen teettää. Tai sitte keksin tyhjästäki jonku jutun, silloin ku ei ole muuta tekemistä. (ノ´д`ノ

I don't know when I'll be posting more stuff about something, 'cause there's not coming anything fancy enough to write it on blog. Or maybe I'll figure out something from nothing, when I'm bored. (ノ´д`ノ
So goodbye until then~

4 comments:

 1. UFO = lyhenne engl. unidentified flying object, tunnistamaton lentävä kohde

  En löydä ufoa siitä kuvasta, mutta taisi siellä joku alieni olla. ;)

  ReplyDelete
 2. Anonyymi: Hupsista, asiayhteysvirhe ! ( >_;)/ Kiitos että huomautit~ ♪(*^・^)/

  ReplyDelete
 3. that's so cool! I love your craft. http://jajaneko.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Justine Chantelle Thank you~! ^_^

  ReplyDelete