Saturday, May 7, 2011

Babling about school project&stuff

here I am, looking silly, but having fun
Tervehdys ! Nyt on luvassa (peini määrä) kuvia pienen kylän yhenlaisesta ajanvietosta ja kavereiden kanssa hengailusta.
Täällä ei ole paikkoja kuin Hesburger, McDonald's, ei hienoja puistoja tai keksusaluetta (tai onhan meillä keskus, Valtsu nimittäin !) missä viettää coolisti aikaa ja kattella maailman menoa, muuta kuin tietä myöten vieriviä risupalloja, sillä aikaa kun miettii, että missäs kaupungin osassa olinkaan !

Howdy ! Now it's time to show (couple of) pictures of hanging around in a small village.
Here is no such things as Hesburger, McDonald's, or any fancy parks or town center (although we do've a center, Valtsu ! a local grocery store) where we could spend some time, like cool people do and watch the people in hurry, meanwhile thinking in which part of town am I, a.k.a. where the hell am I ! 


~.:. ☆ .:.~

Eli me käytiin syömässä. . . öh tiistaina, mutta kuvia sisältä ei ole kun siellä oli nii pimeää, että pokkarilla tuli vain tärähtäneitä, ettei niistä saanu mitään selvää.
Käytiin Ruotsin puolellaki ja ajelemassa. Kylä oli kuollu ja kuopattu. Eli hiljanen. ∩(´∀`)∩

So we went out, um, last Tuesday, but I don't have photo from the time when we ate our pizzas, 'cause there was so dark that the pictures were just jolted, that they wasn't clear. U know.
 We also visited Sweden (it's our neighbour country) and drove around the village, while there was no a single living thing. ∩(´∀`)∩


my friend got her driver's license while ago. first time onboard. sense the horror

eating ice cream in Sweden

Maybe I laugh at this............... ヽ( ´ ∇ ` )ノ
make-up on that day

Sitten jotain muuten vain epämääräistä, mm. yhden päivän asu ja tukka+meikit, kun innostuin taas kokeilemaan jotain uutta.
from Wednesday

Tein myös lisää Cernitistä & Fimosta näitä leivoskoruja, kun ihmiset niitä vähän kyseli, joten tänään sitten etsin silikonin jostain kaapin pohjalta ja tein osan jo valmiiksi.
Kuvissa kaikki cupcake-korut on korviksia ja macaron-leivos on kaulakoru.

Also I've made pastry-jewelries from Cernit & Fimo, after few people asked about them, so today I searched silicone from the bottom of my closet and finished part of the jewelries.
In the pictures, all the cupcake-jewelries are earrings, and the macaron-pastry is a necklace.

~.:. ☆ .:.~

Näin muuten vain, että kuviksessa on menossa media-kurssi, tehtäväksi on saatu erilaisia vaihtoehtoja mitä tehdä; vastamainos, propagandajuliste tai kuvareportaasi ja luultavasti teen viimisen vaihtoehon.
Kun ens viikolla ollaan teatteriporukan kanssa menossa tekemään Ylläsjärveen lavasteita kesän näytöstä varten, sain idean sitte tehä siitä kuvareportaasin. Eli sitä siis odottelemaan.
Kuvataidediplomi on muuten yksi sellainen mistä olen tosi ilonen. 2. tehtävänä on tehdä koru tai korusarja, joka kantaa viestejä ja toteutustapa on vapaa.Ideoita riittää kohta niinkin, ettei osaa valita, mistä materiaalista, minkä aiheinen jne. sitä tekisi. Ehkä teen portfolio-blogin tämän rinnalle, minne raportoin työskentelyn ja ideoiden kehittymistä, mutta saa nähdä. ヽ( ´¬`)ノ

Just btw that in the visual arts, we have media class going on, and we've received alternatives of missions what to do; reverse ad, propaganda poster or series of photographs. And I think I'll do the last option.
Cause next week we'll be going with our theater group to Äkäslompolo to do props to our play, and I'm going to photograph that.
ヽ( ´¬`)ノ

Now good night~

7 comments:

 1. Haha, jos Sannan ja Maissin ilmeille ei heru niin sitte ei millekään! :-----DDD

  ReplyDelete
 2. ihanasti noi sun hiukset ! ^^

  ReplyDelete
 3. Rakastuin headeriisi (: Aivan ihana! Jos olet itse väsännyt niin vau, olen kateellinen taidoistani.

  Ihania nuo korut (:

  ReplyDelete
 4. Minä taas olen kateellinen hiustenlaittotaidoistasi. Itse olen niin urvelo että hyvä kun osaan suoristinta käyttää (silloinkin yleensä poltan itseni). Iteki tekis mieli piipahtaa taas Ruotsissa esim. Haaparandassa mutta mutta katsoo sitten kesällä.

  ReplyDelete
 5. Seniori & maija: Niinpä. v(≧∀≦)v

  pilvi: Kiitos!♥

  Enkeli: Kiitos~ Ihan itse olen sen väsännyt, vaikka tuntuu että olis vielä taidoissa hiomista. (o;TωT)o

  Asio Otus: Kiituksia ヽ (´ー`)Meillä on tässä tuo Ruotti ihan naapurissa, ettei ole sielläkään pitkä matka käyä.

  ReplyDelete
 6. oh damn, you're so insanely beautiful! and your hair... STUNNING! ♥

  ReplyDelete