Saturday, April 30, 2011

Very merry May Day~! ☆ +sewing project


Klada vappen ! Vai kenties klara? (≧≦) Hywää vappua eniweis !

Klada vappen (happy May Day) ! Or should I say klara (sober)?
(≧≦) Anyways happy May Day !
the must-headshot and make-up
Kuva on kylläkin eiliseltä, kun koulussa oli tunnelmat enemmän vappuset, ku mitä tänään on ollu edes kotona.
Täällä siis ei ole paljoa mitään tapahtumia/ajanvietettä, koska joen toiselta puolen (Ruotsista) eräs kauppa lopetti vappukokon järjestämisen, missä siis ennenvanhaa pyörittiin saman kylän kavereiden kanssa.
Toki onhan täällä niitä ryyppääjiäkin, mutta ei oikein houkuta.... (-ε-)

Asusta sen verran, että samalla esittelen teille tuon mekon minkä ompelin. Siis hiihtolomalla alotettu ja pääsiäisenä lopetettu. Se näkyy vähän huonostikki tuossa kuvassa, mutta saa kuiten selvää.
Kaula-aukossa on kahden pitsin rypytyskerros ja helmassa on alempi röyhelö normaalisti rypytetty, ylempi röyhelö on laskostettu.
Mekon alla oleva pitsipaita on kirppikseltä, samoin kengät. Hattu on itsetehty, sukkahousut lindexistä, pitsikäsineet Kappahl:sta ja huivi Intiasta tuliainen.

The photo is actually from yesterday, cause at school there was more May Day mood, than it was at home today.
This is rather small village where I live, that here it isn't much to do after one shop beyond the river (in Sweden) stopped organizing the May Day bonfire. There we used to go with friends.
Off course there are always the ones who'll get drunk. But that doesn't interest me.... (-ε-)


More about the outfit. That black dress I finished last weekend and I'd started it on winter vacation, what was... 8 weeks ago.
Laceshirt under the dress is from flea-market and so are the shoes. Mini tophat I've made myself, stockings from lindex, lacegloves from Kappahl and the scarf is a gift from India.


~.:. ☆ .:.~

Innostuin tuossa viikolla kanssa tekemään pitkästä aikaa (viime kesän jäkeen) cernitistä ja fimosta ihanaisia cupcake, macaron ja kaikkennäköstä korua. Yhet paistamista vailla olleet korvikset on vain maannu  talven yli folion päällä jossain paketissa pölyyntymässä, niin nyt sain nekin sitte paistettua.

This week I became inspired of doing again those cute cupcake and macaron jewelries. Last summer I made a pair of earrings that had only to fry and now finally I got fried them also.lollipops, macarons and cupcake bottoms


hearts, strawberries, candiesKyllä, nuo siniset on korvat. \(○^ω^○)/ Minusta tosi hauska idea.
Auringonkukat on melkein euron kokosia.

Yes, those blue ones are ears. \(○^ω^○)/ I think they're great idea indeed.
Those sunflowers are almost as big as euro's coin.

3 comments:

 1. Tuli noista fimo- ja cermit-massakoruista mieleen, että ootko törmännyt tähän blogiin? :) Nuo korvat on kyllä veikeät!
  Missä kirppiksillä muuten käyt, luultavasti kuiten jossain muualla kuin kotikylän kirppiksellä (en ainakaan tiä sieltä muita ku sen yhden :P)?

  ReplyDelete
 2. Tuo mekko on upea! *o*
  Oot taitava ompelemaan/tekee käsitöitä :)
  Ja noi cernitistä ja fimosta tehdyt jutut on suloisia!

  ~Anni

  ReplyDelete
 3. Nath: Onpas ihana blogi! :o
  Täällä on tällä hetkellä jopa kolme kirppistä, yksi kirkon lähellä, toinen Ullan Asusteen (olettaen että tiedät paikat : D) ja kolmas iänikuinen helluntaikirppis.
  Muilla käyn yleensä sitten Ivalossa Tapsan Tapulin alakerrassa olevassa ja sitten Rovaniemellä ja Oulussa (silloin kun pääsee).

  Anni: Kiitoksia paljon! :>

  ReplyDelete