Tuesday, April 5, 2011

sun is shining♥

Aurinko paistaa, joka tarkottaa kesää ! Olen oottanukki sitä viimiset... muutaman kuukauen, että saa luvan jo tullakin. (´∀`)
Mutta en kyllä ala, jos tämä kesä on samanlainen ku viimevuotinen. Ehkä yksi tai kaksi aurinkoista päivää kaiken sateen ja ukkosen keskellä. Uutisista katoin tuossa eilen, vai toissa päivänä, ku puhuttiin niistä hellevarotuksista, että valitetaan helteestä.
Hyvähän se on eteläläisten puhua, kun sielä aurinkoa riitti ja hellelukemat meni +30:ssä, ku täällä taas läheni nollaa ja vettä sato ko saavista kaatamalla. (ehkä vähän liioittelen joo)

Sun is shining, which means summer! I've been waiting for it for last few months so that she's better come now. (´∀`)
But I can't stand it if it's same like last year. Maybe one ore two sunny day among the rainy and stormy days. I saw in the news where southern people complained about the heatwave of last year's summer.
It's good them to speak, when they have the sun shining when here it was cold and rainy. (maybe I'm little bit exaggerating)

Tämän päivän kampaus. Näin jossain kuvassa sellasen söpön sivuponnarin laineilla/kiharoilla, joten halusin taas leikkiä omalla päällä.

Todays' hairdo. I saw a photo somewhere where was cute side-ponytail with loose curls, so I wanted to try it to my own hair.
Ei tullu ihan niin sivulle kuin olin kuvitellu, mutta ihan kiva tuli. Kuvassa vain ei kauhean hyvin näy tuon kolmiulotteisuus.

It didn't come so side as I had imagined, but it came up quite cute. 

5 comments:

 1. Kivat noi hiukset^^Nättikin olet^-^

  ReplyDelete
 2. Tykkään sivuponnareista ihan sikana. Tosin ite joudun oottaa lisäkkeit et saisin sellasen tehtyy. Ja tääl on kans alkanu lämpiää ja sataa ja lumet sulaa.

  ReplyDelete
 3. Hey :) Just found your blog, and the fact that you're from finland AND write in english, have a tunnel like me makes me follow you even more!! :D If you don't mind, visit my blog, too, I just started!

  ReplyDelete
 4. ジュリエット: Kiitus♥

  ReplyDelete
 5. Some camp by a smaller organisation from
  Luxembourg :) it's going to be in äänekoski, a rather small city i think :)

  ReplyDelete