Monday, April 25, 2011

Happy late easter☆ +things from town

Hyvää myöhäistä pääsiäistä ! Suklaamunat on syöty ja sukulaiset sukuloitu, niin nyt joutaa kehittämään tekstiäkin.
 Happy late easter ! Easter eggs are eaten and families have been visited, so now I have time to create something text.


Perjantai kului töissä, enkä sen kummemmin sinä päivänä saanut mitään ihmeellistä aikaseksi, lauantaina kävin äiteen kanssa kaupungilla -pitkästä aikaa-, pääosin mettästämässä hyviä kenkiä ja alusvaatteita, sekä kynsilakkoja.
Palava tarve oli myös etanavoiteelle jonka olen huomannu jo puolen vuoden käytön jälkeen olevan todellaki kehujensa arvonen ! Se on vähentäny couperosaa, arpia ja hillinny finnejä plus muita kivoja läiskiä kasvoissa. Ei kyllä ole ennen ja jälkeen kuvaa olemassakaan, mutta huomattava ero, ainakin omasta mielestä on. 
On Friday I was at work and for that day I didn't do anything fancy. But on Saturday I went with my mom to town for a long time, mostly looking for a pair of shoes, underclothes and nail polishes.I had also a urgent need for the Baba De caracol. After using it for six months now I have noticed that it is as good as they have praised it. All zits are calmed down, couperosa and scars have vanished a lot. I don't have before and after picture, but there is a noticeable difference.

Ostoksia löytyykin sitte, kynsilakkaa, pari DVD:tä, kasa sukkia, kun edellisissä on reikiä, alusvaatteita joista ette saa kuvia vaikka olivatki nätit (。TωT)ノ, pöytäliinan ja ja ja....... noh, olisin löytänyt lindexistä olkisen hatun, valkosella pitsirusetilla (moni varmaan tietää sen), mutta tykkäsin sen olevan liian tumma.

I shopped inter alia nail polish, couple of DVDs, heap of socks because in the old ones were holes, 
underclothes which from I won't show picture even though they are quite cute (。TωT)ノ, tablecloth and..... well I could have bought a straw hat with white lace ribbon, but I thought that it was too dark.


Anttilasta löytyi yllä olevat kynsilakat ja alla olevat Harry Potter DVD:t. Päätin nyt kokeilla Sally Hansenin kirkasta kysnilakkaa, joka toimii aluslakkana, päällyslakkana ja kynnen kovettajana, ja tähän mennessä mitä testasin niin vaikuttaa ihan hyvältä.
From Anttila I found nail polishes above and Harry Potter DVDs under. For now I decided to try Sally Hansen's clear nail polish, which can be used as any kind (under, cover etc. what you call it) and so far what I have tried it, it appears quite good.
Tässä on se pöytäliina. Se oli jo valmiiksi tarjouksessa ja sitten Hemtexissä oli jokin puoleen hintaan tarjous päivä tms. niin sain sen sitte hintaan 1,25 että ei ollu paha ollenkaan. Värien ja ruusujen vuoksi piti ostaa.
Here's the tablecloth. In Hemtex it was already in sale and there was also a half price sale, so the final price was actually 1,25€ instead of  2,50€. I had to buy it cause of the roses and the colors.
tops: flea-market (H&M), black
top from seppälä
skirt: second hand, jeans: seppälä
stockings: lindex
shoes: flea-market
black hat: H&M


Vasemmanpuolimmainen asu on lauantailta ja oikeanpuolimmainen on joltaki koulupäivältä. Otin kuvan ihan vain koska omaan silmään näytti kivalta.
The outfit on left is from Saturday and the right one is from a random school day. I took a picture of just because it looked nice to my eye.

Molempien päivien naamakuva. Pitäis saaha hommattua kunnon ripsiliimakin, ku tällä hetkellä mulla on Eylure jotain maitopohjasta ripsiliimaa, joka on siis aivan..... järkyttävän huonoa. Sen pitäisi kuivaa siten, ettei liimajälkiä jäisi, mutta eipä siten tee. Myös ongelma kosteiden ilmojen ja silmien vuotamisen kanssa on ongelma, koska nurkat, lähinnä sisänurkasta, ripset suorastaan ponnahtaa irti. (#`・д・)/
My face from both days. I should get proper eyelash glue. Now I have
Eyelure eyelash glue, which just sucks. It should dry that the glue marks wouldn't show but it doesn't do that.Also one problem is when it's wet weather or when my eyes leak (dry eyes etc.), the lashes, mostly the inner corners almost pops pops off. (#`・д・)/ 
Tässä on muuten myös korvikset joita pidin. Tehty ihan ian itse. Siksi ne varmaan näyttääkin noin... epämääräsiltä, ainakin tuo macaronin 'keksi'-osa.\(_ _;)/
Here we have the earrings that i wore. Made by myself. Maybe that's why they look so clumsy, at least the 'cookie' part of the macaron.\(_ _;)/
Pieni loppukevennys ! Mulla on selvästi Hello Kitty vaihe ja löysin kivat sukat ! ☆
Little comic relief (and not so comic) ! I have a Hello Kitty period and I found cute socks ! ☆

Ja nyt painun nukkumaan ! Öitä~(。-ω-)zzz
And now I'm off to bed ! Good night~(。-ω-)zzz

2 comments:

  1. Kauhee ku tekis nyt iteki mieli mennä shoppaamaan. Kivaa tavaraa olet löytänyt, iteki pitäs jostai kahmasta Harry Potterit dvd:llä.

    Näpsäköitä asuja taas. Ihana enkelikiharapilvi tossa missä on musta hattu.

    ReplyDelete
  2. Kiitos~ :>
    HP:ta varmaan löytyy jostain K-Kaupasta, City-Marketista, Anttilasta etc. ja alennuksesta ehkä ku nuokin oli. :D

    ReplyDelete