Thursday, March 24, 2011

Nails&shopping&today


Tänään ollaan oltu pulkkamäessä ! Liikunnassa oli vaihtoehtoina hiihto, mäenlasku, lumikenkäily, potkuttelu jne., joten raahasin sitten kirkuvan punasen pulkan kouluun (kuljetin siinä tavarat joita just tälle päivälle piti ottaa valtavasti).
Aamulla olikin vähän kirkkaampi ilma, ja tyynempi, mutta iltapäivän tunneilla oli jo niin kylmä tuuli että ei saattanu kuitenkaan ees tuntia ulkona olla. Sekä kaikki paikat oli jäässä, ettei pulkkaakaan voinu oikein kunnolla laskea.
(∩_∩;)

Today I have been sliding hill ! In physical education at school we had few alternatives, skiing, sliding hill, snowshoeing etc. So I took sled with me to school, and carried my stuff on it (because today was a day when I had to take many things with me).
In the morning sun was shining, but in the evening it was already really cold and there was ice everywhere so that we couldn't do anything properly.
(∩_∩;)
singular nails, after they were destroyed by train cleaning (my work)

my nails nowadays
Parit kynnet mitä on ollu tuossa parin viikon ajalta. Olen ihastunu poladot juttuihin ja tykkään tosi paljon tehä nuita. Harmi vain että kynnet ei ole kaikki yhte piktiä.
Ylemmät kynnet junansiivous tappo ja lakkapinta lähti, vaikka kuinka niitä suojasin kovikelakalla. Etu- ja keskisormein kynnet (ja peukalot) on katkennu, pettauksen, vessan pesun jne. takia. 

Two kind of nail arts. I have some kind of polka dot pattern season. I really love doing those spots.∩(´∀`)
But it's a pity that my nails aren't any longer than what they're now.
Couple of my nails have snapped because of my job, 'cause I have to make beds, clean toilets etc.

one-piece: Vila/flea-market
socks: lindex
Löysin kanssa kuvan asusta mikä mulla oli kaupungilla yks päivä. Löysin tuon mekon paikallisesta kirppiksestä ja se on Vilan mekko. Ihmetyttää että löyty tollanen kallis merkkivaate (kun minun mielestä on). Sekä 100% villaa.♥

Also I found photo of my outfit when I was at town. The one-piece/dress is from local flea-market and it's Vila's. I was really surprised that it was expensive(I think it is) brand's clothing. It's 100% wool.♥

Plus yksi ihana asia lisää ! Sain vihdoin 10 mm tunnelin korvaan, johon piti venyttää vähän enemmän, koska se on satulamallinen. Sienikoru on ituhipiltä.♥

One more lovely thing ! I finally got 10 mm tunnel jewelry into my ear after a long stretching process. Mushroom earring is from sprouthippie.♥

2 comments:

  1. Ituhippi! Kiitos vain <3 minulla meni kirjoitukset kamalan huonosti!

    ReplyDelete
  2. nuo kynnet on ihania <3

    ReplyDelete