Sunday, March 6, 2011

Little blog award~

Sain nyt tällasen jutun sitten, joten tehenpähän sitte sunnuntain kunniaksi. ( ^_^)

Tämän kiertopalkinnon saatuaan on
1) kiitettävä palkinnon lähettäjää
2) Kirjoitettava 7 seikkaa itsestään, joita ei ole vielä tullut selville
3) Lähetettävä väh. 3:lle muulle.

When you get this award, you must
1) thank the sender
2) write 7 thing about yourself, that nobody knows yet
3) to send this award at least to three people


Okeis, sain tämän Petralta että kiitos hänelle♥

1. Olen taiteellisesti lahjakas ja mulla on nyt meneillään ns. author's block, eli mikään taiteellinen, etenkään piirtäminen ei luonnostu, paitsi jos ei vaateluonnosteluja lasketa. Tosin olen tuossa yhen taulun maalaillu, mutta seki loppu lyhyeen ku en enempää keksiny siihen maalattavaa.
I'm talented by artistic and I'm going through so called author's block. So, nothing artistic, specially drawing doesn't work out, if we don't count sketches of clothing. Even though I've painted one painting, but it ended when I didn't figure out what to paint no more.

2. Fanitan Johnny Deppiä ja Leonardo DiCapriota. Deppiä siksi, koska hän on tosi hyvä näyttelijä ja jokanen roolisuoritus on uniikki. Esim. Saksikäsi Edward, Benny & Joon, Päätön ratsumies, PotC:t, Sweeney Todd ja monet muut elokuvat puhukoon puolestaan.
Leonardoa taas siitä, koska siinäki on yks toinen hyvä näyttelijä. DiCaprio tekee nykysin paljon psykologiaan ja muutenkin tällasta vähän syvemmälle sijottuvia leffoja. Sen lisäks hän on ympäristöaktivisti ja tuotti ja ohjasi The 11th Hour- dokumenttielokuvan.
I fancy Johnny Depp and Leonardo DiCaprio. I like Depp 'cause he is very good actor and every and each role he've played is an unic one. For e.g. Edward Scissorhands, Benny & Joon, Headless Horseman, PotCs, Sweeney Todd and a lot more movies speak for them selfs.
I like Leonardo 'cause he's one good actor as well. Nowadays DiCaprio makes very psychological and deep in mind places movies. Moreover he's environment activist and produced The 11th Hour.

3. Olen materialisti ja rakastan vaatteita ja turkiksia. Silti kannatan kierrätystä ja kirppiksiä♥ Säästää rahaa ja silti saa kivoja tavaroita. Tosin aina on valmis tinkimään jostain pakko-saada-hinnalla millä hyvänsä- tavarasta, vaikka kylläkin riippuu tavarasta jne.
I'm materialist and I love clothes and furs. Even though I support recycling and flea-markets of second hands♥ It saves money and you still get nice things. Though I'm always ready to bargain for something that it's must-have-piece. But it depends what the item is.

4. Mulla ei varsinaisesti ole tiettyä tyyliä, mikä on peruspilari joka päiväle.  ヽ(  ̄д ̄;)ノ Välilä olen hippi, joskus gyaru, lolita, joskus punkkari/rock/goth, välilä taasen jotain bad hair dayn ja miss naturelin väliltä (lulz).
I don't have any specifics style that I wear ヽ(  ̄д ̄;)ノ. Sometimes I dress like hippie, sometimes like gyaru, lolita, sometimes like punk/rock/goth, sometimes I'm something between bad hair day and miss natural (lolz).

5. J-rockin lisäksi popitan myös K-poppia, joka minun mielestä ei ole tullu vielä ilmi.(-人-) BIG BANG, SNSD, DBSK, CO-ED (on muuten paljon lyhenteitä) + muut kivat artistit.♥
Besides jrock I like also Kpop. BIG BANG, SNSD, DBSK, CO-ED + other good artists.

6. Lempielukka on kissa, mutta jos koira pitäis valita, ottaisin saksanpaimenkoiran, lapinkoiran tai akitan.
My favorite animal is cat, but if I would have to choose a dog, it would be German Shepherd, Finnish Lapphund or Akita.

7. Mulla on klaustrofobia, eli ahtaiden paikkojen kammo. Paniikkikohtaus on lähellä on pitää mennä pienen tilan läpi tai joutuu jonnekkin puristuksiin. Samaa vastaa ihmispaljous. Hissit on ihan kamalia jos on paljon ihmisiä, mutta onneks sitä ei tule paljon koettua. (´∩`。)
I have claustrophobia. I fear small and closed places. Same thing is lots of people creeps me out and especially the elevators are horror if there's many people, but lucky me I don't have to suffer that so often. (´∩`。)

Ja haasteen saavat seuraavat bloggaajat~

Eve,
Blue, narsessa, Skin

No comments:

Post a Comment