Wednesday, March 30, 2011

daily outfit & little thoughts

Hyvä minä, teen kaikkea muuta kuin lukisin kokkeisiin.
Mutta ! Hoksasin että Strömsö on tosi kiva ohjelma. Siinä on paljon hauskoja asioita ja ne tekee aika paljon kaikkea inspaavaa, kuten askartelee tai ompelee tms. Ei muuta erikoista tältä päivältä.(∩_∩;)

Good for me, I'm doing everything else than I supposed to. I should read for the exams but nooo...
 But ! I found out that Strömsö (Swedish TV program about cooking, gardens and stuff) is really nice program. They do very nice and inspiring things, like make handicrafts and sew and stuff.
Nothing else special for today.(∩_∩;)

top: local flea-market
vest: flea-market in Matarengi,
in Sweden
jeans: seppälä
ribbon: self made
Kuva tämän päivän asusta. Olen huomannu että minua on valtavasti alkanu kiinnostaa (enemmän ja enemmän) mori-girl & dolly-kei tyylisuunnat, joka esim näkyy meikissä ja hiuksissa (letit ja hennot kiharat). Ja olen alkanu tykkäämän enemmän valkosesta ja pitseistä.

Picture of today's outfit. I've noticed that mori-girl & dolly-kei fashion has taken more and more over me. Which can be seen in my make-up and hair (praids and cute curls). Also I've started liking more white and laces.

Asuhan sinänsä ei ole mikään tyylipuhdas, mutta tänään oli kylmä päivä, joten housut oli hyvä vaihtoehto ja mielestäni tuo liivi, letti ja paita tuo sellaista hentoa tunnelmaa, vaikka värit on vaatteissa tummat ja vahvat.

The outfit itself isn't pure of the style, but today was a cold day so jeans were good option. I think that the waistcoat, the praid and that shirt brings some kind of gentle ambiance, even though the colors are dark and strong.

Sitten kun kesä tulee enemmän tuloaan, heitän päälle jotain vaaleampaa ja enemmän morimpaa.


When the summer will come I'll put on something lighter and more mori-girly. 

4 comments:

  1. Sun hiukset on tosi ihanat. :3

    ReplyDelete
  2. Joo noi hiukset on aivan ihanasti ja mukavasti todella oot saanu morihenkeä mukaan. Se tyyli vois sopiakin sulle tosi hyvin.

    ReplyDelete
  3. Asio Otus: Kiitos, kiwaa että joku muukin on sitä mieltä (kuin minä yksin)! ( ^_^)

    ReplyDelete