Monday, February 7, 2011

Started driving school !

Minun pitäis lukea psykologiaa, mutta enpäs vaan, ku kirjotan tänne !
Ilmottauduin tänään autokouluun ! Aluksi kyllä hermostutti mennä sinne, mutta tämä opettajahyyppä tuntu kauhean hauskalta. Huomena onki sitte ensimmäiset teoriatunnit.

Mutta oli muutakin juttua~ Löysin lähikaupasta ihan übersöpöjä kynsiviiloja vain hintaan 1,90€. Laadusta ei ole hajuakaan, mutta oli niin ihanat, että oli pakko ostaa.


Tollasia kivoja ruusukuvioita. 6 kappaletta kuten näkyy~


Mummolassa ruukasi (tapasi) olla tuollanen vanha lintukirja, missä on vanhalla tyylillä piirrettyjä lintuja niitten suomenkielisine ja latinalaisine nimineen ja kirjan lopussa on linnuitten tuntomerkit ja muuta selitystä niistä.
Mummo se aina yritti saaha minut ottamaan joitain kirjoja mukaan, omaksi, mitä ruukasin siellä lueskella ja tuota kirjaa selasinki joka kerta ihan vain kauniitten kuvien takia. Nyt sitten, täti laitto sen mulle mukkaan.
Kirjan kylki vain vähän repsotti irti joten liimasin sen vain paikoilleen ja muuten se onki hyvässä kunnossa.


English:

I should be reading psychology instead of posting here... But, I started driving school today and tomorrow is the first theory lesson !Also I found
really cute nailfiles with rose patterns from local store.
The bird book is from my granny. 
I used to read it while I was at granny's and she tried many times to give it to me but I didn't want to take it with me.. Now, last time my aunt gave it with me.

No comments:

Post a Comment