Monday, February 14, 2011

ITEMS from town ♥

Tuli tuhlattua rahaa lauantaina kaupungilla, pitkästä aikaa ku sinne pääsi ja varsinki ennen tansseja. ε-(´・`)Alkaa pikkuhiljaa tuntuaki siltä että tanssit kohta olis !

Eniweis, tässä joitain löytöjä~

←  Paras ostos oli ainaikin Make Up Storen all cover mix-meikkivoide, 28,50€ joka on täydellinen just minun naamalle, kun iho on rasvainen, mutta pintakuiva. Siinä on kolmea eri sävyä; punertavaa, kellertävää ja sitten ihon vaaleaa. Kellertävä peittää couperosan, joka mulla on poskien alueella aika voimakas, punanen peittää tummat silmän aluset ja niistä saa sekotettua vieläpä oman ihonsa sävysen värin.


Olen aiemmin käyttäny Joe Blascon meikkivoidetta ja todennu, että se on minun iholle liian... öljynen. Siten, että se ei pysy kasvojen iholla, vaikka miten pohjustais. Ja se on paljon kalliinpi. :--D

Joe Blasco
Gina tricosta löyty kivoja ale-koruja hintaan 1,95€ tai sitte -75%. Ja mukaan tarttu tuo punanen rusetti, joka toimii hiuskoruna, että rintakoruna. Korvakorut on kanssa gina tricosta. H&M:ltä taas nappasin mukaan pari kappaletta noita hiusruusuja ja söpön Hello Kitty-kynsilakan. Seppälästä taas kävin mustaa kynsilakkaa hakemassa.


Kävin ostamassa kanssa vannealushameeseen tarvikkeita ja vanteen korvikkeeksi käväsin K-Raudasta hakemassa 12 millin paksusta vesijohtoputke, joka on kyllä nii ihanteellinen vanteeksi. On jykevä ja pysyy muodossa mutta tarpeen tullen joustaaki.

Olen sitä eilisen päivän väsäilly ja tänään alotin sitte tekemään alushametta sinisestä lakanakankaasta sen päälle ettei vanhteet näkyis varsinaisen hameen läpi.

Eipäs silleesti muuta.

Mutta Happy Valentine ! (>ω<*)ノノ

English:
I was @ Rovaniemi last Saturday and spend some money. Best bought was definitely was Make Up Store's all cover mix ! It covers red cheeks, dark marks under eyes and pimples and stays still really well. Earlier I used Joy Blasco's concealer which didn't stay still at all on my skin.From gina tricot I found sale jewelries, in price 1,95€ or sale for -75%, red bow and couple of earrings. From H&M i bought really cute Hello Kitty nail polish♥ and rose hair clips.

No comments:

Post a Comment