Friday, February 11, 2011

Hanging out at school~

Ohhoh on jo nuin monta lukijaa~ Tervetuloa vain !
Oh my so many readers~ Welcome ! 

Torstaina oli kuvis ! Tai no, kuvisdiplomi-porukan kerho, mutta jos hienosti sanotaan niin kokoontuminen... :'D Mutta joo, siellä ei ollu muita kuin mie ja maija, että eipäs siinä saanu mitään tehtyä, ku vaan pyörittiin koulun puolella ja otettiin kuvia koska oli nii hieno sääkin että aurinkoki paisto.
Mullahan oli niinko omaki järkkäri mukana mutta fiksuna likkana ajattelin aamulla, että kyllä se akku riittää, mutta kun kuvattiin myös tanssiharkkoja, niin eipäs kestäny ku vaan simahti sitte.

At Thursday was visual arts meeting, where wasn't anybody else than me and maija. We didn't have much to do, so, we wandered at school and took some photos.
I had my own camera with me, but it went out batteries. At morning I though that they would hold up until the evening, but when we took photo from dance practices, the batteries ran out.


foolin' around :--D

Niin ja, en ole leikannu hiuksia, jos joku sattuis niin luulemaan. Pisimmät hiukset on vain sillee hauskasti nuitten päälimmäisten hiusten alla kiinni, siten ettei ne näy.

I haven't cut my hair ! Even though it might look like it. I just made funny thing to the longest hair that they can't be seen.
Ain't she cute !
Tässä on valokuvaaja ! :----D Maija poka piilottelee itteään. oli muitaki kuvia, muttei välttämättä niin edustavia :--D

Huomenna menen Rovaniemele äidin kanssa, jossei ole kauhea pakkanen.
Nyt on tullu vähän hoppu tanssihommien kanssa, kun ne hautajaiset oli tuossa välissä, että nyt on käyny niin, että minun pitää itte tehä vannehame. Mutta ei se mitään, jotain sitä vielä keksii ! vaikkakin stressaa !


Here's the photgrapher ! Maija is hiding herself. :--D

Tomorrow I'll be going to Rovaniemi with mom, if there won't be too cold.
Nasty thing has happened that I have a hurry with the dance-thing cause of the funerals. I have to do underskirt by myself. But no worries, I'll make up something ! even though it's stressful !

1 comment:

  1. Sie otit minusta sen kaikista edustavimman kuvan tähän :''DD

    Mutta sinua oli hauska kuvata ^^ Joskus uuesti, mieki panostan sitte!

    ReplyDelete