Wednesday, February 23, 2011

Hair extensions ! ~hairtrade

Vihdoinki ! Nyt onki pitkä mutka kerrottava mitä sain näiden pidennysten eteen värkätä ! ε=(‐ω‐;;)
Niinpä siis, tilasin hairtradesta klipsipidennykset 45cm pitkät♥ mutta kulutin kauan aikaa siihen, että mikä väri olis täyellinen minun hiuksiin, sitten kun ne jo tuli jonkun parin kolmen päivän jälkeen, käviki ilmi että ne oli ihan liian keltaset minun hiuksiin verrattuina. Olinpahan saaha hermoromahduksen !
Noh, sitten vaan viestiä hairtradeen ja paketti postiin kun sieltä vastaus tuli asiaan. Paketin mukaan laitoin paprun johon kirjotin syyn vaihtoon ja mihin haluan vaihtaa. Mutta kaikista vammasinta oli se, kun hairtraden paketti oli yli 60 senttiä pitkä, se ei käyny maxikirjeenä ja maksoinki siitä sitte n. 30€ postikulua koska lähettäjän piti se maksaa ! Joka on minusta ihan idioottia.
Viime perjantaina vaihto-paketti tuli ja nyt oli oikea väriki. Vaikka vähän ylimäärästä joutu maksamaan, nii seuraavalla kerralla ainaki tietää, että mikä väri pitää olla.


Eli mikä loppuarvio oli koko paikasta, on; Hairtrade on hyvä paikka tilata lisäkkeensä sieltä, klipsit on ainakin omasta mielestä halpoja verrattuna sinetti-/tms-lisäkkeisiin, koska ne saa päähän ja pois silloin kun haluaa.
Hinnan ja laadun suhde ne on ainakin ihmishiuksiksi edulliset jos vertaa moniin muihin paikkoihin, tosin hiusten lähtöperästä ei voi olla varma. En ainakaan löytäny mitään tietoa siitä, mistä hiukset tulee, mutta saattoi mennä myös silmän ohi. Että jos on tärkeää se, mistä hiukset tulevat, kannattee ainakin kysellä heiltä, jos hairtrade vastausta antaa.
messy room lulz

Yllä on pari kuvaa kun mulla on ne päässä.  Niitten kanssa on kiva värkätä ♪♪v(⌒o⌒)v♪♪ ohoh kuvissa sama paita On kyllä silleesti ihan kiva, että nuot päässä ei näytä ihan peruukilta koko tukka, aikankaan toivottavasti, :--D
Niin ja menetin kameran taas Ouluun. Pokkari enää käytössä.
(;´д` )

1 comment: