Saturday, February 5, 2011

Friday went at my granny's funerals

Olin siis perjantaina mummon hautajaisissa, joka kuoli n. kuukausi sitten. Omat surutyöt on tekemisillä, eikä siitä pääse yli varmaankaan pitkään aikaan vielä. Tämä mummo oli se lähempi.
Pakko kyllä sanoa, että nämä oli hauskimmat ja rennoimmat hautajaiset, sekä muistotilaisuus, missä olen ikinä ollut. Mummosta kuuli kaiken laista -mutta pelkkää hyvää ja hauskaa.
Hän on ehkä ainoa vanha ihminen joka oli selväjärkinen vielä yli 80-vuotiaaksi, ja persoonallinen ja humoristinen sellainen. Ikävä mummoa tullee, se on varma ja täysin selvää. : <

Jossain vaiheessa näpsäsin myös kuvaa mitä oli päällä siellä. Pakkasta oli vaivaset vähän päälle -10, mutta tuuli sen verran kirpasten, että paleli kuitenki.
IW's blouse, skirt Bodyline.
Nails simple white & silver.
Pearls Glitter
Mom let me borrow granny's jewel.
Jacket: from flea-market. I also have fur around
 my neck, which is granny's old also.
Mittens: also granny's.
Shoes: my mom's old.
Anteeksi, että postailen ikävästä asiasta, mutta tuntu nyt vaan siltä että haluan postata asiasta.
Sueraava entry on varmaan sitten niistä klipsi-hiuslisäkkeistä.


English:

Last Friday I was at my granny's funerals, who died almost month ago. I think the funerals and the memorials were the most happiest event that I have ever been in. Many people told funny and good things about granny.
I bet a lot of people knew her as sharp-tongued, humorous and lucid person. She didn't become demented or anything like that. I'm gonna miss her. : <
Sorry about the sad post, but I wanted to do this. Next post probably will be about the hair extensions, so see you till then.

No comments:

Post a Comment