Monday, January 10, 2011

Uuden alku

Päivää, olen Rosalia, oikealta nimeltä T.J. Lakso. Etunimeä en kuitenkaan syystä tai toisesta sano (se on tyhmä :--D).
Periaatteessa alotan tämän blogin ihan uudelleen -vaihdoin osoitetta ja poistin suurimman osan edellisistä kirjoituksista, vaikka tämä ehti olla jonkin aikaa pystyssä. Syy siihen, miksi nyt tein näin, on rehellisesti sanoen se, että menneen vuoden ajan kuljin synkissä olosuhteissa.
Tämänhetkinen tilantenne itteni kanssa, mitä oletettavimmin johtuu ei-niin-hyvästä lapsuudesta. Olin ala-asteella koulukiusattu ja kotonakaan sisarussuhteet eivät olleen niin mukavia, kuin olis pitänyt olla. Tottahan se oli, että sisarusten välillä on aina pientä kinaa, mutta miedän kinamme eivät jääneet pieniksi, vaan ihan parikin vuotta sitten kävin vielä nyrkkitappelua veljeni kanssa.
Minulla on myös ollut todella huono tuuri kavereiden suhteen ja jotku niistä on sitten ollut ei niin mukavia, vaikka itse yrittänyt kaikesta huolimatta olla mukava.
Yläasteella löysin Japanin, joka tuntu näyttävän tietä elämälle ja siitä lähtien olen kulkenu sillä tiellä. J-musiikki ja muoti on elämäni, kirjaimellisesti ja jos kukaan sitä haukkuu, olen aina valmis sitä puolustamaan sitä henkeen ja vereen.
Lukiossa on ollut nyt vähän hankalampaa ja motivaatio on jossain, mutta meinaan selvitä sen jollain keinolla. Teen tämän siis sellaseksi hyvän-tuulen jutuksi, että voin ihkutella täällä mah. tyttömäisesti kaikkea kivaa. Ja minä kun vihaan vähän sellaista tyttömäisyyttä ittessäni. :'D

Mutta mitä tässä blogissa nyt sitten tulee olemaan ? Minäpä kerron : >Tästä tulee (ainakin hope so) lifestyle / muoti / tyhjänpäiväinen / u name it -blogi.
Postaan tänne viimeaikaisia ostoksia, pohdintoja muodista ja sen merkityksestä, ideoita, vaatesuunnitelu ja ompelu-projekteja, ainaki tulevina aikoina lukion kuvisdiplomista, yhtä paljon sisustusjuttuja kuin kokkauksiakin.
Tällä hetkellä pakkomielteitä ovat
lolita-, gyaru- ja mori-girl-muoti, vaatteiden ompelu ja tumblettaminen (tumblr.com). Tykkään nature of zen karpalo, rusina pähkinä-sekoituksesta, pockyista, söpöistä, mutta gootahtavista yksityiskohdista ja  kynsistä.Inhoan omaa huonokuntoista tukkaani, heikkoja kynsiäni ja herkkäihoista naamaani. En tykkää kaalikeitosta, koko ajan haukkuvista koirista, _selvästi elitisti-ihmisistä ja talvesta.
Ja kaikkihan tykkää kommenteista, elikkäs sellaista kiituksia jos vierailet täälä ja on sanottavaa. :--D

No comments:

Post a Comment