Saturday, January 22, 2011

Nail deco~

Hyvää lauantaita vain kaikille ! Eilen tuli selattua vähän tumblesta kynsiaiheisia sivustoja ja muutenkin kynsiblogeja ja innostuin sitte vähän omia kynsiäki väsäämään. Ne ei nyt erityisen pitkät ole, paitsi molemmissa pikkurilleissä. Nekin oli ennen syksyä ihan kiitettävän pitkät, mutta sitten katkesiki sentin verran pois ihan  sormen päähän asti ! Että olen talvella kasvatellu niitä kärsimättömästi takasin.

Olen nyt vasta löytäny kynnenkovettajat ja tällä hetkelä lakkailen pohjalle aina Trindin Nail prepia. Yritän tuskissani kasvattaa kynnet edes jonkin pitusiksi wanhoihin. Jos ei onnistu niin sitte tekokynnet !
Eli tällaiset ne nyt sitten ovat~ Kärjissä on jotain iänvanhaa anytimen vaaleanpunasta ja normivärin ja vaaleanpunasen välissä Lumenen quick&chic vaaleanpunasta kimallelakkaa. Laitoin päälle viellä kerroksen kirkasta lakkaa ja timangit kiinni.

Odotin suosiolla ihan yönki yli nuitten vaaleanpunasten kanssa, että ei jäis mitenkään epämääräsesti koppuraksi. : DEnglish:

 After browsing through some tumblr sites about nail decos, I got inspired doing my own nails done.
I'm trying to let them grow to my dances of the old. (It's a tradition where we dance when we are in the second year, in secondary high school.)No comments:

Post a Comment