Monday, January 24, 2011

Mori inspired dolly

Eilen oli sellanen olo, että huomenna (eli tänään) haluan olla mori-girl. Tosin sitte muistin, ettei minulla ole paljoakaan valkosia / vaaleita vaatteita. :'D Että hyvä siitä sitten alkaa luomaan jotain.
Pakkastakin oli jotain -13 astetta ja piti kävellä kotia, että piti senkin kannalta miettiä mitä päällensä pukee.
Mutta eniweis, lähin asukokonaisuutta keräämään tuosta mekosta (koska se on ainoita valkosia vaatteita mitä on, jotka on vähäänkään mori-tyylisiä) ja turkista.
Hame tuo minun mielestä jotenki dolly-kei vivahteita tuohon että siksi sanoisin tätä 'mori inspired dolly'. Mutta kuitenkin tuo ei jollain tavalla näytä olevan kumpaakaan.
Hiukset sitten vain jotenkin kietaisin sivuille kiinni ja viritelmä pettikin sitten koulun jälkeen, ettei kuvaa ehtinyt ottaa.
Eli kertokaa toki mielipiteitä mitä tykkäätte

Yesterday I had a feeling that tomorrow I want to be mori-girl. But there's a problem - I don't have a single white / light piece of clothing. Except one dress. I need moar white clothes... ;_;
But anyways, I roughly created something that I though was close enough. And here's the outcome.
I think the skirt and belt brings some dolly-kei impression to the coordination. But in every other ways its too random coord to be neither of them. :'D
 I did do my hair to sort of curly bunches, but they fell of after school so there are no pictures of them.
So please tell me what do you like

Fur: my grannys=vintage
White dress: Danish
brand, Cream
Skirt: flea-market
Gray knit: handmade
Ja nyt kun veli meni takasin Ouluun ja jätti kameran tänne, olen ottanut oikeuden käyttää sitä. :---D Nyt tulis vain ne kauniit ilmat, niin voisi käydä näpsimässä ulkona kuvia.

When my brother went back to Oulu where he lives, he left his camera here and I took my right to use it. :---D

4 comments:

 1. Ihana! (---: Katoinki ko kävelit vastaan. :D Mie luulin vain että sie olisit inspiroitunu pohjoismaista, ko en näistä lolihommista tiä mithään 8---)

  ReplyDelete
 2. maija: Tack tack :---D. Eihän tämä (ainakhaan ymmärtääkseni) liity lolitaan mitenkhään, joten periaatteessa vois olla pohjoismaistaki inspistä. Jos kiinnostaa, niin mori-girl (森ガール) on tyttö joka muistuttaa metsästä tullutta osittain keijukaista tai metsänhenkeä, ja 森, mori, tarkottaa metsää. Eli metsä-tyttö :>
  Siihen kuuluu vintagemaisia vaaleita ja löysiä vaatteita, ja luonnosta poimittuja elementtejä.

  ReplyDelete
 3. Anteeksi hyvin random kommentti, mutta oi kun tämä asu on ihan varmasti söpöintä mitä olen vähään aikaan nähnyt! Toivottavasti pukeudut moriin joskus toistekin.

  ReplyDelete
 4. Utu: Randomit ei ole mitään muuta kuin kivoja. :>
  Kiituksia kauniista sanoista ja toistekin vielä pukeudun moriin~

  ReplyDelete