Thursday, January 13, 2011

Flashback from christmas


Kerron vähän mitä sain joululahjaksi, vaikka näin myöhään tuleekin. En ole ottanut mitään kuvia mistään, eikä ole kyllä huvittanutkaan sillä pikselimössöisellä pokkarilla !
Enää ei olla niin pieniä, että lahjoja sais valtavasti, koska eihän se määrä merkitse mitään vaan se laatu ! En nyt saanut sitä järkkäriä käytettynäkään, vaikka se yksinään olis korvannu kaikki joululahjat ;___; mutta tuli niitä sellasiaki mikkä oikeesti yllätti !

family & relatives

Tuossa onki sitte kaikki ns. normi käyttölahjat. Sain suklaata (tietenkin, mitä joulu ilman suklaata...!), ja nuita finlandia sokeri(?)kuulia, koska jostain syystä isä ostaa joka joukuksi jotain karkkia lahjaksi.
Sain ensimmäisen nomination korun kummeilta laatta ja isovanhemmilta sekä laatta että koko höskä.
Oddarrangin
levy Se on suomalainen yhtye joka soittaa jazzin tyylistä musiikkia.
Henkien kätkemä Taikametsä-astiastosta 2kpl kulhoa lisää, kun ennestään on jo 2 mukia ja yks kulho. Sain Muchan minikalenterin ja piirustuslehtionkin jo täynnä olevan tilalle.


Innocent World blouse

Tämä ! IW:n blouse jonka ostin itse itselleni joululahjaksi. Mutta ihana tulli nosti prkle sen hintaa yli 200€ ja tuntu hetken aikaa jo nahassa. Sen piti nimenomaan minun itse maksaa kun viimeisimmästä lolihankkeesta on jo yli vuosi (ja vetoan aina siihen etteipähän tarvi sitten rahoja kuluttaa näihin opiskeluaikoina, lulz)
Mutta niin, siinä kävikin sitten niin, että isä oikein kielsi maksamasta ja siitä tulikin lahja vanhemmilta. Ihanat ihmiset ;__; olen oikeasti lellitty penikka.


a letter from Yurina Hashino, IW

Paidan mukana tuli über kiva kirje Yurina Hashinolta. Tullimiehet oli vain rytänneet sen paketissa.

from friends

Sitte vähän mitä sain kavereilta ! Tatti oli löytänyt jostain pilkkahintaan kalligrafitarvikkeet ja kukakohan oli saamassa slaagia ! Sannalta sain ihanan kirjan vanhan kansan tavoista hoitaa tauteja luonnon avulla
Niiskulta sainkin tuollaisen ihanan peltirasian vintage-tyylisellä postikorttikuvalla kannessa. Piilotin siihen kaikki pinnini mikä oliki hyvä keksintö. Ne ei enää katoa :--D


English:

What Christmas presents I got. My camera is crappy and I hate to take pictures with it but can't help !
 In the first photo are presents from my family and relatives. There's nomination, sketchbook, Oddarrang CD, Spirited Away DVD, candy and Alphonse Mucha's calender.
IW:s blouse in the second picture was supposed to be my present for myself but dad insisted to pay it for me. I love those guys, my family !

2 comments:

  1. Hei, aika hyvin kun IW:ltä kirje! En tosin tiedä onko heillä käytäntönä kirjoittaa kaikille tilaajille kirje.

    ReplyDelete
  2. Reta:
    Kirje oli todellaki ihana yllätys. En osannut ees oottaa, että sieltä voisi tulla minkäänlaista henk.koht. tervehdystä.

    ReplyDelete