Friday, January 28, 2011

The dances of the old+hair extension

Tein eilen tilauksen hairtradeen ja tilasin sielä nyt ne kauan himoitsemani klipsipidennykset, 45 cm~ Oma tukka ei kasvaa enää paljoakaan, koska vaalennus on haurastuttanu sitä sen verran että latvat näyttää kuivalta hampulta. ;__;
Tilasin medium blondit ja toivon todellaki että ne on just oikean sävyset minun hiusten kanssa. 

Yesterday I made an order to hairtrade and ordered 18 inch long clip-in hair extensions. I have now for so long wanted them, and I had some money on my bank account. I hope the color is perfect 'cause I have dyed my hair lighter and I ordered medium blond- extensions.


Kuten kaikki tietää että helmikuussa on vanhojen tanssit, eli minullaki on se eessä vasta(jo) kolmen viikon päästä ja rahaa ei kulu muuhun kuin mekkoon, jos näin vanhempien osalta lasketaan. Itte taas teen kampauksen ehkä käyttäen noita pidennyksiä, ja meikit myös. Kovassa pohdinnassa vaan on, ettäs millasen sitä oikein luo.
Paitahan on tuo sama IW:n blouse, minkä tuossa jouluna sain lahjaksi, tosin tajusin vain kuinka paksu se on ja huomannu harjotuksissa että tanssiessa tulee aika kuuma.... o__o
Hame taas on musta, kakskerroksinen ja päälimmäinen hameosa poimutetaan sillee hienosti kaarelle. Jos ymmärrättä :'D

As we all know (at least in Finland) that secondary high schoolers has their dances in the second year. Which is already in 18th February.
I have plan that I'll do my make-up and hairdo myself, but I don't know yet what kind of. In the picture below are some samples of updos/hairdos what I have considered. I won't do any of those hairdos, but I'll take some inspirations from them.Netistä olenki ettiskelly sitte kivoja kampausmalleja ja yritän kehitellä jotain vanhanaikaista ja rentoa. En halua minkäänlaista fiiniä hääkampausta, tai viimeisen päälle tyyliteltyjä. (ei siis täysin mikään kampaus tuosta ylläolevasta kuvasta)
Olen ajatellut enimmäkseen jotain takaraivolle sijoittuvaa nutturaa ja että sivulla olevat hiukset joko roikkuisivat löysästi, tai sitten menisivät löysästi taakse nutturan sekaan.
Toisaalta haluttaisi laittaa jonkilaista lettiäkin mukaan löysän nutturan lisäksi.

Eniweis, hyviä viikonloppuja~

1 comment: